fbpx
МАХТЕК ЕООД е официален представител и вносител на машини за обработка на ПВЦ и алуминиеви профили с марка MachTec, произвеждани от S.G.MACHINERY,
както и на известната марка с доказано качество Ozcelik, представяща себе си и под новата марка OZ Machine.
Освен продажба, МАХТЕК ЕООД осигурява резервни части и консумативи.
Mашини machtec лого а начална страница
logo new transp 700 500

През 1973 г. “S.G. MACHINERY” заемат своето място на индустриалния пазар в Бурса с производство на металообработваща техника и машини за обработка на дърво и алуминиеви профили. По - късно, в производствения асортимент на “S.G. MACHINERY”, влизат и машини за обработка на ПВЦ профили. През 1989 г., компанията добавя към производствената си площ помещение от 500кв. м, което извежда “S.G. MACHINERY” пред много други съществуващи производители. След увеличаване на търсенето на пазара, компанията разширява производството с повече и различни видове продукти, което, през 2002г., води до местенето си в своята нова база с покрита площ от 3000кв.м

След като се доказва на местния пазар в производство на машини за обработка на PVC и алуминиеви профили, “S.G. MACHINERY” развива своя асортимент и качество, като добавя към производствения си процес, вертикални и хоризонтални ЦПУ (CNC) машини и започва износ в над 30 различни държави. Създава се и марката MACHTEC, която е насочена главно към европейския пазар.

Всички продукти с марка MACHTEC се произвеждат в съответствие със стандартите на Европейския Съюз и са готови да бъдат доставени навсякъде до нашите клиенти. “S.G. MACHINERY” притежава сертификат за качество по ISO 9001: 2000 и прилага стандартите във всичките си отдели.

Марката Oz Machine е създадена в средата на 2016 г. на базата на опита и знанията на Ozcelik Machinery. "Ozcelik Machinery" започва своя производствен път през 1980г. с машини за обработка на алуминиеви и PVC профили. Сега е водещ производител на над 70 модела машини, използвани предимно за обработка на алуминиеви и PVC профили. Компанията продължава да обогатява продуктовата си гама с други висококачествени машини за различни промишлени продукти като алуминиеви композитни панели, железни и стоманени профили.

С площ от 16 000 квадратни метра в индустриална зона Истанбул - Орханли и работна сила от над 170 души, състояща се от инженери в областта на научноизследователската и развойната дейност, инженери в областта на машиностроенето, маркетинговите и техническите специалисти, компанията произвежда ежегодно 40 000 броя машини в напълно интегрираната производствена база.

Това е марка, която придава важност на сертифицирането, поради което сертифицира качеството си на производство с европейско съответствие (CE), качество на системата за управление (ISO 9001: 2008 TUV CERT), руски митнически съюз (EAC), сертификат за качество на продуктите на Украйна (UKR-SEPRO).

Ozcelik е технологично ориентирана компания, която следи развитието най-новите производствени технологии и ги прилага към своите производствени линии.

Компанията може да осигури персонализирани решения за всички нужди на своите клиенти с преносимата си, двуканална комбинирана панелна обработка, CNC центровете за рязане и обработка в своето съоръжение, напълно интегрирана с леярна, формовъчна зала, алуминиеви инжекционни машини, ЦПУ центрове за обработка, сервиз за навиване на серпентини, бояджийска работилница, лазерна работилница и работилници за спиране и усукване на ламарина.

Със своето продажбено и следпродажбено обслужване и запаси от резервни части, компанията предлага бързи и висококачествени решения на изискванията на клиентите както в Турция, така и в чужбина с постоянно разширяващата се дилърска мрежа, която в момента включва централни точки в Русия, Украйна, Близкия изток, Африка, Европа, Америка и Азия.

Call Now Button