октомври 4, 2019

GARNET XS4
НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ТЕБ!

GARNET XS4 е разработен за фрезоване, отваряне на всички технически отвори, както и изпълнение на нестандартни специални процеси при алуминиевите и PVC профили. 

4-осният CNC обработващ център GARNET XS4, предоставя широк спектър от решения на своите потребители чрез обработка на различни размери алуминиеви и PVC профили чрез прецизния си шпиндел за обработка под всички ъгли между -90 ° и + 90 °. Той предлага и ефективност от най-високо ниво благодарение на високия си капацитет.

Фокусиран върху предоставянето на лесни решения на своите клиенти, GARNET XS4 оставя своя капацитет за обработка на въображението на потребителите, като комбинира мощност и прецизност благодарение на своя шпинделен мотор с 5.6 kW, с автоматично изместване на инструмента. С помощта на вградения си магазин за 8 + 1 автоматични инструменти той осигурява спестяване на време при смяна на инструменти и извършване на различни процеси на обработка. Позиционирането на стегите е напълно автоматично, което намаля натовареността на своите потребители и от своя страна увеличава допълнително капацитета на работа.

ВИДЕО